Un grup d'investigadors que porten més de 30 anys estudiant la relació entre la nutrició i el desenvolupament del càncer, han demostrat que el consum d'oli d'oliva verge frena la progressió del càncer de mama.
En canvi, les grasses Omega 6, que están en l'oli de llavors ( girasol, colza...) estimulen la progresió del càncer de mama de manera que els tumors apareixen abans, hi ha més persones afectades, major nombre de tumors i aquests són més malignes.
Els tumors de les persones alimentades amb oli d'oliva verge tenen un grau menor de malignitat.
Trull Ylla, l'Oli de l'Empordà
Traductor google
dijous, 8 de març del 2018
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
TRULL YLLA, l'Oli de l'Empordà
-
Avui toca escampar la fulla d'olivera (matèria orgànica) recollida durant la campanya per a fertilitzar de manera natural els camps ...
-
Consumint productes de proximitat o Km 0, estarem consumint producte fresc i de qualitat a un preu competitiu ja que hi ha un mínim de des...
-
El 2013 es va posar en marxa l'estudi PREDIMED (Prenvenció amb Dieta Mediterrània). Més de una dècada desprès s´han publicat els resu...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada